سن فایل snfile.com

معرفی و فروش انواع فایل های دانشگاهی

سن فایل snfile.com

معرفی و فروش انواع فایل های دانشگاهی

سن فایل snfile.com

ما نیز همانند بسیاری از شما مراجعه کنندگان در برهه ای از زمان، مشکلات، سختی ها و پیچیدگی های مراحل جستجوی مقالات و دریافت اینگونه منابع را چشیده ایم. از این رو ما با همکاری دبیرخانه ی کنفرانس ها و همایش ها، تمام ابزار محققان را که تنها و تنها منابع علمی است را یکجا جمع آوری کرده ایم تا با کمترین دردسر ، در کمترین زمان ممکن و بصورت کاملا رایگان منابع علمی مورد نظرشان را تهیه نمایند. و کسی نیفروزد چراغی را تا که پنهانش کند و یا زیر پیمانه اش گذارد، بلکه بر چراغدانش نهد تا آنانکه وارد شوند روشناییش را ببینند

بایگانی



مدلسازی و حل مسئله زمانبندی جریان کارگاهی با زمانهای تنظیم وابسته به توالی

شرح مختصر:

دانش پژوهان عزیز در این بخش فایل مدلسازی و حل مسئله زمانبندی جریان کارگاهی با زمانهای تنظیم وابسته به توالی در قالب ورد با قابلیت ویرایش در ۹۵ صفحه تهیه و تدوین گردیده است،در صورت تمایل می توانید این فایل را از فروشگاه خریداری و دانلود نمائید.

بخشی از متن:

مقدمه

برنامه ریزی۱ عبارتست از تصمیم گیری برای آینده و برنامه ریزی تولید به معنی تعیین استراتژی تولید به جهت نحوه تخصیص خطوط تولیدی برای پاسخگویی به سفارشات می باشد. از برجسته ترین موارد در تهیه برنامه زمانی تولید جهت خطوط تولیدی، تعیین اندازه انباشته و توالی سفارشات و نحوه تخصیص منابع در طول زمان است [۱].

ما همواره در مکالمات روزمره خود از اصطلاح زمانبندی۲ استفاده می کنیم، هر چند که ممکن است همیشه تعریف مناسبی از آن در ذهن نداشته باشیم. در حقیقت مفهوم آشنایی که ما عموما از آن استفاده می کنیم فهرستی از برنامه هاست و نه زمانبندی. مستندات و برنامه های ملموس همچون برنامه کلاسی، برنامه حرکت اتوبوس و غیره. یک برنامه معمولا به ما می گوید کی وقایع اتفاق می افتد. جواب به سئوالاتی که با کی شروع می شوند، معمولا اطلاعاتی در مورد زمان به ما می دهد. حرکت اتوبوس از ساعت ۶ شروع می شود و تا ساعت ۲۰ ادامه دارد. شام در ساعت ۲۱ سرو خواهد شد و مواردی از این دست. در برخی موارد نیز پاسخ ها به توالی وقایع اشاره می کند. اتوبوس پس از روشن شدن هوا حرکت می کند و شام پس از نظافت سالن سرو می شود. بنابراین سئوالاتی که با کی شروع می شوند، با اطلاعاتی در مورد زمان و یا توالی وقایع، که از برنامه بدست می آید پاسخ داده می شوند. فرآیند ایجاد برنامه، تحت عنوان زمانبندی شناخته می شود. هر چند که عموما برنامه ها ملموس و ساده به نظر می رسند، اما فرآیند ایجاد آنها بدون درک عمیقی از زمانبندی، پیچیده است. تهیه شام یک مسئله زمانبندی روزمره است که نیازمند انجام دادن کسری از فعالیتها است. مسائل زمانبندی در صنعت نیز ساختار مشابهی دارند. آنها شامل مجموعه ای از فعالیتها و مجموعه ای از منابع موجود جهت انجام آن فعالیتها است. همچنین در صنعت برخی از تصمیمات تحت عنوان تصمیمات برنامه ریزی شناخته می شوند. فرآیند برنامه ریزی، منابع لازم جهت تولید و مجموعه فعالیتهای مورد نیاز جهت زمانبندی را تعیین می کند. در فرآیند زمانبندی، ما نیازمند تعیین نوع و مقدار هر منبع هستیم و نتیجتا می توانیم زمان شدنی اتمام کارها را مشخص کنیم [۲]. زمانبندی، فرآیند تخصیص منابع محدود به فعالیت ها در طول زمان، جهت بهینه سازی یک و یا چند تابع هدف است. منابع شامل نیروی انسانی، ماشین آلات، مواد، تجهیزات کمکی و غیره می باشند.

 

فهرست مطالب:

فصل ۱

کلیات

مقدمه

محدوده تحقیق و اهداف آن

مرور ادبیات

فصل ۲

مدلسازی و حل جنبه ای جدید از مسئله زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی

۲-۱- مقدمه

۲-۲- مدلسازی مسئله

۲-۳- الگوریتم ابتکاری جهت حل مسئله

۲-۴- نتایج محاسباتی

۲-۴-۲- کارآمدی روشهای ابتکاری

۲-۵- نتیجه گیری

فصل ۳

حل مسائل زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی با بکارگیری روشهای فراابتکاری ترکیبی

۳-۱- مقدمه

۳-۲- الگوریتم ژنتیک

۳-۳- مدل ریاضی

۳-۴- الگوریتم ژنتیک ترکیبی

۳-۴-۲- بهبود

شکل ۳-۲: روند ISP

۳-۴-۳- ارزیابی

۳-۴-۴- انتخاب

۳-۴-۵-۱- درجه عبور۵

۳-۴-۵-۲- جهش ابتکاری

۳-۴۳-۵- نتایج محاسباتی

۳-۶- بهینه سازی جامعه مورچگان

۳-۷- الگوریتم بهینه سازی جامعه مورچگان ترکیبی

۳-۷-۱- تشخیص اولیه

۳-۷-۲- قانون انتقال۱

۳-۷-۳- جستجوی محلی

۳-۷-۴- به روز رسانی فرومون ها

۳-۷-۵- معیار توقف

۳-۸- نتایج محاسباتی

۳-۹- الگوریتم الکترومغناطیس

۳-۱۰- الگوریتم الکترومغناطیس ترکیبی

۳-۱۱- نتایج محاسباتی

۳-۱۲- نتیجه گیری

فصل ۴

مسئله فروشنده دوره گرد

۴-۱- مقدمه

۴-۲- تعریف مسئله

۴-۳- کاربرد و ارتباط با مسائل زمانبندی

۴-۴- مدل ریاضی

۴-۵- روش حل

۴-۶- نتایج محاسباتی

۴-۷ نتیجه گیری

فصل ۵

نتیجه گیری و پیشنهادات برای مطالعات و پژوهش های آتی

-۵-۳- جهش وارونه

۵-۱- نتیجه گیری

۵-۲- پیشنهادها

منابع

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی