سن فایل snfile.com

معرفی و فروش انواع فایل های دانشگاهی

سن فایل snfile.com

معرفی و فروش انواع فایل های دانشگاهی

سن فایل snfile.com

ما نیز همانند بسیاری از شما مراجعه کنندگان در برهه ای از زمان، مشکلات، سختی ها و پیچیدگی های مراحل جستجوی مقالات و دریافت اینگونه منابع را چشیده ایم. از این رو ما با همکاری دبیرخانه ی کنفرانس ها و همایش ها، تمام ابزار محققان را که تنها و تنها منابع علمی است را یکجا جمع آوری کرده ایم تا با کمترین دردسر ، در کمترین زمان ممکن و بصورت کاملا رایگان منابع علمی مورد نظرشان را تهیه نمایند. و کسی نیفروزد چراغی را تا که پنهانش کند و یا زیر پیمانه اش گذارد، بلکه بر چراغدانش نهد تا آنانکه وارد شوند روشناییش را ببینند

بایگانی



Image result for ‫سازه های پوسته ای‬‎

شرح مختصر:

دانشجویان عزیز در این بخش پاورپوینت بسیار کامل و با کیفیت سازه های پوسته ای شامل ۵۵ اسلاید قابل ویرایش آماده تهیه و تدوین گردیده است.

گوشه ای ازمطلب:

مقدمه

پوسته ها یکی از فراوانترین و متنوع ترین انواع فرم ها هستند که هم به صورت طبیعی ( همانند جمجمه موجودات ، لاک محافظ برخی حیوانات مثل لاک پشت یا حلزون یا تخم پرندگان یا خزندگان ) و هم مصنوع دست بشر( انواع سازه های پوسته ای با کاربری های گوناگون مثل انبار ها و سیلوها ، سالن های ورزشی ، فروشگاه های بزرگ ، خانه های مسکونی ، سد های قوسی ، بدنه هواپیما و کشتی و خودرو و ...) در دنیای فیزیکی اطراف ما قابل مشاهده می باشند . در واقع پوسته ها سطوح هندسی غیر قابل انعطاف و ساخته شده از مواد سخت و محکم هستندکه قسمتی از فضا را از بخش دیگر جدا کرده و یکی از عالیترین انواع سازه ها بشمار میروند.

در صنعت ساختمان سازی امروزی ، سازه های پوسته ای به سطح منحنی با ضخامت نسبتاً کم و جنس بتن مسلح ( در اکثر موارد) ، تخته های چند لایی ، پلاستیک ها و پلیمرها، اطلاق شده که فضای درون را از فضای بیرون جدا کرده بطوریکه فضای درون هیچ ستونی نداشته و در بیرون نیز شمع یا دیوار پشت بندی موجود نمی باشد .

سازه های ساختمانی پوسته ای معمولاً در شرایطی که بار وارده بر سطح سازه به صورت گسترده و یکنواخت بوده و فرم منحنی مورد نیاز میباشد ،بسیار کاربرد دارند .

تاریخچه کاربرد سیستم های سازه ای پوسته ای در صنعت ساختمان سازی

تولد استفاده از سازه های پوسته ای در واقع مقارن و در ارتباط با عصر اختراع بتن در دوران روم باستان می باشد . رومیان در سال ۱۲۵ بعد از میلاد مسیح در ساخت گنبد معبدپانتئون از این سیستم بهره گرفته و گنبدی با پوسته بتنی که در سمتقاعده بعلت مقاومت بیشتر به ضخامت پوسته افزوده می گردید را احداث نمودند و اولین تجربه استفاده از پوسته توسط بشر را به نام خود رقم زدند. بتن استفاده شده در دوران روم باستان بتن سبکی بود که بدلیل مسلح نبودن قابلیت مقاومت در برابر نیروهای کششی وارده به خود را نداشت و همین نکته مهمترین نقطه ضعف سازه های پوسته ای مورد استفاده در دوران معماری باستان می باشد . در دوران معاصر ودر سال ۱۸۴۹ بتن با استفاده از میلگرد مسلح گردید و در واقع اختراع بتن مسلح و افزایش مقاومت آن در برابر نیروهای کششی دروازه ای بود به عصر جدید سازه های ساختمانی که از جمله آنها پوسته های بتنی مسلح بودند.

از اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیستم با بروز احساس نیاز بشر به کاربریهای جدید در معماری مانند سالن های نمایش با سطح وسیع ، مراکز خرید جمعی ، استودیوم های ورزشی ، آشیانه های هواپیما ها و ...و ایده گیری معماران از فرم های طبیعی موجود در جهان مثل پوسته لاک پشتها ، ماهی ها و برگ گیاهان ،نمونه های متنوعی از این سازه خلق و احداث گردیدند . معماران معروف و بزرگی همچون آنتون تدسکو (پدر پوسته های نازک بتنی آمریکا ) ، ادوارد تروجا و فیلیکس کاندلا ، از جمله پیشگامان طراحی پوسته ها در دوران معاصر می باشند....

عناوین کلی مطالب پاورپوینت:



مقدمه
- تاریخچه کاربرد سیستم های سازه ای پوسته ای در ساختمان سازی
- بررسی رفتار سازه های پوسته ای
- انواع سازه های پوسته ای از نظر فرم
- نمونه های از سازه های پوسته ای اجرا شده (داخل و خارج کشور)
- نحوه اجرای سازه های پوسته ای
- معایب و محاسن سازه های پوسته ای
- منابع و مآخذ



سازه های پوسته ای

مقاله سازه های پوسته ای


نحوه اجرای سازه های پوسته ای


روش ساخت سازه های پوسته ای


مزایای سازه های پوسته ای


سازه های پوسته ای پیش ساخته


سازه های زین اسبی


دانلود رایگان پاورپوینت سازه های پوسته ای


سازه های ورق تا شده

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی